Vacature Kinderoefentherapeut (i.o.)

Werk je graag met kinderen binnen een leuk team, in Amsterdam en omgeving. Neem dan snel contact op. De vacature is voor 2-4 dagen per week vanaf 1 mei 2020. Afhankelijk van wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. Direct starten is ook mogelijk, er is nu 1 dag beschikbaar.

Kinder Oefentherapie Stegeman is sinds 2009 gevestigd in Amsterdam de Pijp en biedt (kinder)oefentherapie aan in de praktijk en op verschillende schoollocaties. Binnen de praktijklocatie aan de Kuipersstraat werken naast de kinderoefentherapeuten ook een een Dramatherapeut en Shiatsutherapeut met kinderen en ouders. De buren zijn een logopediepraktijk en diëtiste en er zijn nog meer medici en paramedici in de straat gevestigd.

De praktijk is groeiende en daarom op zoek naar:

  • Een collega kinderoefentherapeut (i.o.), in het bezit van een Hbo-diploma oefentherapie en ingeschreven in het basisregister/ kwaliteitsregister paramedici.
  • Je bent een zelfstandig functionerende collega die graag in teamverband werkt. Betrokkenheid, flexibiliteit en enthousiasme is daarbij belangrijk.
  • Je beschikt over zowel goede Nederlandse mondelinge als schriftelijke vaardigheden.
  • Je bezit goede communicatieve vaardigheden als het gaat om de omgang met cliënten, collega’s en externe (para-)medische partners.
  • Het betreft werkzaamheden in de praktijk en op scholen.
  • De salariëring kan zowel op ZZP-basis als in loondienst.

Stuur je sollicitatie brief en CV graag naar samantha@oefentherapie-kind.nl 

Voor meer informatie over de praktijk kun je ook kijken op: www.oefentherapie-kind.nl

Of neem contact op met Samantha Stegeman.

Tel: 06-14023113