Vacature kinderoefentherapeut (i.o.)

Werk je graag met kinderen binnen een leuk team, in Amsterdam en omgeving. Neem dan snel contact op. Wij zoeken voor het nieuwe schooljaar een collega voor 2-4 dagen per week. Ook als je 1 dag per week beschikbaar bent zien we graag je bericht tegemoet.

Kinder Oefentherapie Stegeman is sinds 2009 gevestigd in Amsterdam de Pijp en biedt (kinder)oefentherapie aan in de praktijk en op verschillende schoollocaties. Binnen de praktijklocatie aan de Kuipersstraat werken naast de kinderoefentherapeuten ook een Logopedist en Shiatsu-therapeut met kinderen en ouders.

De praktijk is op zoek naar:

Een collega kinderoefentherapeut (i.o.), in het bezit van een HBO-diploma BSc oefentherapie en ingeschreven in het basisregister/ kwaliteitsregister paramedici.

  • Je bent een zelfstandig functionerende collega die graag in teamverband werkt. Betrokkenheid, flexibiliteit en enthousiasme is daarbij belangrijk.
  • Je beschikt over zowel goede Nederlandse mondelinge als schriftelijke vaardigheden.
  • Je bezit goede communicatieve vaardigheden als het gaat om de omgang met cliënten, collega’s en externe (para-)medische partners.
  • De salariëring is op ZZP-basis.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een bericht naar samantha@oefentherapie-kind.nl 

Voor meer informatie over de praktijk kun je ook kijken op: www.oefentherapie-kind.nl

Of neem contact op met Samantha Stegeman, Tel: 06-14023113