Welkom bij kinderoefentherapie

U kunt bij ons terecht met uw kind als het problemen ervaart in zijn bewegingsontwikkeling, voor hulp bij de grove motoriek, het schrijven, houdingsproblemen, pijnklachten, scoliose, niet graag bewegen of veel vallen.

De kinderoefentherapeut is gespecialiseerd in de (senso)motorische ontwikkeling, grove en fijn motoriek van kinderen van 0-16 jaar. En heeft daarvoor een aanvullende post-HBO opleiding Kinderoefentherapie afgerond (Bachelor of Applied Science).

Nieuws

De dag van de oefentherapeut!

Vandaag vieren we de Dag van de Oefentherapeut! Dit doen we samen met onze 1.700 collega’s.

We zijn dan ook trots op ons werk!

Al meer dan 100 jaar helpt de oefentherapeut om mensen efficiënter te leren bewegen, het lichaamsbewustzijn te vergroten en om soepeler door je dag heen te bewegen. De oefentherapie aanbieden en afstemmen op de behoefte van ieder uniek persoon is waarom veel mensen kiezen voor de (kinder)oefentherapeut.

Ook voor uw kind kind u terecht bij de kinderoefentherapeut, bijvoorbeeld als uw kind vaak valt, moeite heeft met de balans, een onleesbaar handschrift heeft, achter loopt in zijn of haar grove of fijn motorische ontwikkeling, houdingsproblemen. Voor vragen of informatie kunt meer vinden op www.oefentherapie-kind.nl

Of bel naar 06-14023113

Wij helpen u graag verder.

Fijne dag!

Foto: @shirakoopman

#oefentherapie #oefentherapeut #kinderoefentherapie

#motorischeontwikkeling #grovemotoriek #fijnemotoriek #plezierinbewegen

#dansendhetlevendoor #bewegen #kind #ontwikkeling #motoriek

#beterlerenrennen #mindervallen #handschrift #beterlerenschrijven #houdingsproblemen

#looppatroon #krommerug #slechtehouding #Mensendieck